Ingen kendte signalproblemer.  

F.A.Q2020-08-27T20:03:51+02:00

F.A.Q.

Find dine svar i vores dokumenter, videns database og videoer.

Internet:

Ja da. Du kan kontakte vores support på tlf. eller mail

Servicetelefon internet
DSA-support

Telefon: 7020 5240

Email: support@dsa-net.dk

Åbningstider
Mandag-fredag kl.
16.30-21.00

Weekend samt helligdage
kl. 11.00 – 21.00

Oplever du en ustabil internet forbindelse, kan det i nogle tilfælde skyldes, at modemmet er af en ældre dato og bør udskiftes.
Er dit modem et CISCO 3925 eller et CISCO 3928, og oplever du ustabilt internet, vil du med fordel kunne skifte til nyt modem.
De nyeste modemmer har nyeste teknologi og vil kunne levere de høje hastigheder på 1 Gb, som er målet i nær fremtid
Du er velkommen til at lægge vejen forbi kontoret og låne et nyt modem, for at afprøve om det afhjælper dine internetproblemer.
Modemmet skal efterfølgende købes eller lejes, hvis du beslutter at beholde det. Et modem koster kr. 950,- eller kan lejes for kr. 40,- pr. mdr.

Mangler du info om opsætning af dit internet og email?

Her kan du downloade en faktaliste som PDF.

Sådan rydder du op på webmail

oprydning-mail

DSA-NET leverer pt. kun en hastighed. Dette ud fra en betragtning om, at den leverede hastighed rigeligt dækker de fleste behov.

De fleste medlemmer klarer det selv. Du skal bare kunne sætte et stik i kontakten, og tilslutte et antennekabel i vægdåsen, så virker det hele. Du får udleveret koder til det trådløse netværk på et velkomstbrev.
Ønsker du hjælp til installation, koster det Kr 850,-

Det kan du godt, men bemærk, at det koster Kr. 450,- for lukning af tv-signalet

TV:

Du hente en vejledning herunder

Søgning TV

Uanset hvilken pakke du har – så kan du nu tilkøbe præcis den kanal du ønsker ekstra, eller du kan købe flere hvis du vil, blandt de godt 100 kanaler vi har adgang til.
Du kan tilkøbe en kanal helt ned til en måned ad gangen, og du kan selvfølgelig tilkøbe flere end én.

For at kunne benytte denne funktion kræves et CA-modul og et programkort til dit tv.

Læs mere her

Hvis du skifter til en bland-selv TV pakke kan du udskifte til kanaler eller streamingtjenester du ønsker.

Det betyder, at du kan udskifte nogle, eller samtlige, af de kanaler, som ligger i Mellem- eller Fuldpakken, med hvilken som helst af de godt 100 kanaler, som vi har adgang til, eller blande med kanaler og streamingtjenester

Du kan på denne måde fx gøre din Mellempakke til en fuld sportspakke hvis du vil. Du kan endda frit skifte kanaler hver måned, hvis du ønsker.

For at kunne benytte denne funktion kræves et CA-modul og et programkort til dit tv.

Læs mere her

Du tilmelde dig muligheden her – bemærk dog, at at du bliver opkrævet ekstra for at få lov til at se TV 2. Du kan benytte denne web-TV adgang overalt i Danmark. For at kunne benytte web-TV skal du have forbindelse til internettet på din mobil, tablet eller PC.

Se mere her

Hvis du ønsker at benytte bland-selv mulighederne, eller hvis du ønsker at tilkøbe enkeltkanaler, skal du anskaffe et CA-modul og et programkort.

Hvis du vælger en Bland Selv mellempakke, en Bland Selv fuldpakke eller ønsker at tilkøbe enkeltkanaler, kræves et såkaldt CA modul (indstikskort) og et programkort til dit primære TV.
Alle grundpakkens kanaler kan ses på alle husstandes TV apparater med digitaltuner uden brug af CA modul og programkort.
Ønsker du at se nogle af bland-selv kanalerne på husstandes øvrige TV apparater, kræves der et CA modul og et programkort til hvert enkelt TV.

Alternativt kan Bland Selv kanalerne (sammen med de øvrige kanaler i din TV-pakke) modtages på mobil, tablet eller PC og streames til TV´et ved hjælp af en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed som er tilsluttet TV´et.

Hvis du ikke allerede har en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed kan du købe en af disse hos en radio-TV forhandler.

TV 2 Charlie er desværre flyttet til mellempakken. Du kan tilkøbe TV 2 Charlie som enkeltkanal.

Det er ligeledes muligt at bestille mellempakken og få glæde af dens mange muligheder.

Se mere

Telefoni: