Pt. ingen kendte signalproblemer.

Nyheder2018-02-26T14:32:26+02:00

Nyheder og support:

1302, 2019

Hjælp til mailproblemer

Se vejledning her

mail

2501, 2019

TV5 MONDE

Den franske TV kanal TV5 Monde (kanalplads 56) har hidtil været en gratiskanal. (mere…)

1809, 2018

DSA WIFI

I gennem en længere periode, har DSA testet forskellige måder at forbedre den trådløse dækning i hjemmet. Vi kan nu tilbyde et WIFI ACCES POINT i meget høj kvalitet, og det betyder,at hele boligen kan få god wifi.

 

409, 2018

TV2 PLAY til medlemspris.

DSA kan nu tilbyde medlemmer der har en TV-mellempakke (med faste kanaler) eller en TV-fuldpakke (med faste kanaler) at købe TV2 Play.

TV2 Play bestilles via mail på dsa@dsa-net.dk og koster kr. 55,- pr. mdr.

BEMÆRK: bestilling af TV2 Play kræver at man er fyldt 18 år.

Se mere om TV2 Play

2101, 2018

DSA på Facebook

Klik her og find vores facebook side som vi løbende opdaterer. Ved driftsproblemer opdaterer vi både hjemmesiden og Facebook-siden, for at orientere vore medlemmer hurtigst muligt.

Mvh
DSA-NET

1801, 2018

Falske mails

Hvis I modtager en mail vedr. muligheden om at kunne vinde en Iphone fra DSA, så er dette en FALSK mail, som I ikke skal besvare.

SLET denne Uden at åbne den.

1401, 2018

Bland selv kanaler

Ønsker du at benytte tilbuddet om ”bland selv pakkerne” hvor du kan udskifte til andre og for dig – mere attraktive kanaler eller streamingtjenester skal du gøre følgende:

  • Bestil et pakkeskift til enten mellempakke bland selv eller fuldpakke bland selv, hos DSA på DSA´s hjemmeside.
  • Med en mellempakke bland selv kan du frit udskifte de 10 kanaler som ligger i mellempakken. Med en fuldpakke bland selv kan du frit udskifte de 31 kanaler der ligger i mellem- og fuldpakken.
  • Der er mere en 100 kanaler at vælge imellem. Kanalerne kan ses nederst på siden  på: http://yousee.dk/tv/tv_med_valgfrie_tv-kanaler.aspx
  • Herefter kontaktes YouSee på tlf. 7070 4040, hvor du skal bestiller / købe  CA-modul (kortlæser) samt programkort til enten mellempakke bland selv eller fuldpakke bland selv.
  • Samtidig kan du oplyse til YouSee hvilke TV-kanaler eller tjenester du ønsker.
  • Vær opmærksom på, at alle de TV-apparater hvor man ønsker at kunne se bland selv kanalerne, skal være udstyret med CA-modul og programkort.
  • På de TV-apparater hvor der IKKE er installeret CA-modul, vil man kunne se grundpakkekanalerne.

Du er altid velkommen til at kontakte DSA på 6611 0377.

612, 2017

Tilkøb af enkeltkanaler

Det er muligt at supplere din TV-pakke med flere kanaler end de, som er i pakken. Det betyder at du kan købe en enkelt, eller flere kanaler som tillæg til den pakke du allerede har.

Hvis du fx har grundpakken og gerne vil se TV 2 Sport, så kan du tilkøbe denne kanal som a la carte kanal.

Det er også muligt at tilkøbe andre kanaler. Der er ikke begrænsninger på dette, du kan lægge de kanaler til din pakke, som du ønsker.

De kanaler som du tilkøber, kan du også se på din mobil, tablet eller pc.

Hvis du ønsker at tilkøbe en eller flere kanaler kræves et såkaldt CA modul (indstikskort) og et programkort til dit primære TV. Ønsker du at se de tilkøbte kanaler på husstandes øvrige TV apparater kræves der et CA modul og et programkort til hvert enkelt TV.

Alternativt kan de tilkøbte kanaler (sammen med de øvrige kanaler i din TV-pakke) modtages på mobil, tablet eller PC og streames til TV´et ved hjælp af en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed som er tilsluttet TV´et. Hvis du ikke allerede har en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed kan du købe en af disse hos en radio-TV forhandler.

Ønsker du at tilkøbe en- eller flere kanaler?

1. Bestil et CA-modul og programkort på : http://yousee.dk/ (CA-modulet koster kr. 299,- og første programkort er incl.) Ønsker du at se dine tilkøbte kanaler på flere TV-apparater, skal du købe et CA-modul og et programkort til hvert af de øvrige apparater. (CA-modul koster kr. 299,- , programkort koster kr. 100,-). CA-moduler og programkort afregnes til YouSee ved bestillingen.

2. Vælg de kanaler du ønsker i din bland-selv løsning. Opkrævning sendes fra YouSee.