Der er ingen kendte signalproblemer  

Opgradering af kabelnettet – Faaborgvej

Vi har planlagt en opgradering af kabelnettet i uge 48 på Faaborgvej 26A-96 lige nr. og 41-45 samt 49-99 ulige nr.

Opgraderingen starter mandag d. 23. november og afsluttes senest fredag d. 27. november.

Arbejdet medfører periodiske afbrydelser af Internet og TV-signalet på hverdage mellem kl. 8 og 17

Vi er fuldt opmærksomme på, at mange arbejder hjemmefra og at afbrydelserne kan være til stor gene. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at lave så få afbrydelser som muligt og for at de enkelte afbrydelser ikke bliver længere end højst nødvendigt.

Opgraderingen er imidlertid nødvendig for, at vi både kan øge hastigheden og fortsat levere en stabil internetforbindelse med masser af kapacitet.

De enkelte afbrydelser kan vare op til 2 timer.

Mandag og tirsdag formiddag kan der forekomme afbrydelser for alle i området.

Mandag og tirsdag eftermiddag vil kun nogle husstande blive berørt af afbrydelserne og de enkelte afbrydelser vil være af kortere varighed, ca. 10-30 minutter.

Onsdag, torsdag og fredag vil kun nogle husstande blive berørt af afbrydelser og de enkelte afbrydelser vil være af kortere varighed, ca. 10-30 minutter.

Det er desværre ikke muligt at præcisere, hvilke husstande der vil blive berørt på hvilke tidspunkter. Hvis du ønsker mere præcis information i løbet af ugen om hvordan din husstand bliver berørt, er du velkommen til at kontakte os på mailadressen teknik@dsa-net.dk

Hvis du ikke kan komme på nettet efter at signalet har været afbrudt, kan det være nødvendigt at genstarte modemmet ved at slukke det kortvarigt og tænde det igen.

Vi beklager de gener afbrydelserne måtte medføre. Men når opgraderingen for dit område er gennemført, vil det komme alle til gode i form af kommende højere hastighed og højere stabilitet på forbindelsen.

2020-11-20T10:53:42+01:00