Søg
Close this search box.

Konflikten mellem YouSee og Discovery Networks Danmark.

Vi lever I en tid, hvor mange ting forandres, herunder ligeledes markedet for, og udbuddet af, TV-kanaler. Hvilket konflikten mellem YouSee og Discovery er et klart eksempel på.
Det hele er nu engang det nemmeste, når der ikke sker forandringer, og alting bare er, som det var i går. Men da YouSee fungerer som leverandør af TV-signaler til vores forening, vil konflikten også få betydning for os.
Der vil ske forandringer for stort set alle DSA-medlemmer, som har en TV-pakke. Med mindre de to stridende parter når til en enighed om at fortsætte samarbejdet på samme vilkår som tidligere. Hvilket bestyrelsen ikke finder sandsynligt.
Bestyrelsen følger udviklingen meget nøje, og vi deltager i de møder der afholdes, for at være så præcist opdaterede som muligt. Så længe vi hører at der er kontakt mellem de to parter, afventer vi et eventuelt resultat.
Vi har besluttet, at i forhold til at kunne varsle eventuelle ændringer i ordentlig tid, så er vores interne deadline for hvad der skal ske 1. december i forhold til vores medlemmer.
Så snart der er en afklaring på situationen, vil det blive meldt ud på hjemmeside, facebook m.m.