Søg
Close this search box.

Konflikten mellem YouSee og Discovery Networks Danmark.

Nedenstående gælder fra 1. januar 2020.
Bestyrelsen har besluttet at imødegå denne konflikt ved, i perioden 1.1.2020 til og med 31.3.2020, at tilkøbe Discovery-kanalerne fra en anden tv-distributør end YouSee.
Det betyder at Discovery kanaler kun vil kunne ses i de almindelige tv-pakker, dem uden ”Bland selv” efter 1.1.2020
Discovery tv-kanaler vil IKKE kunne ses via webtv, da de ikke længere er en del af den ydelse vi kan købe af YouSee.
Det vil derfor heller ikke være muligt at tilgå disse tv-kanaler via en ”Bland selv” tv-pakke. Dette fordi det er YouSee som tilbyder kanalindhold i ”Bland selv” og de har (fra 1.1.2020) ingen Discovery kanaler i deres sortiment.
Det betyder, at hvis du har en ”Bland selv” tv pakke og ønsker at se kanaler fra Discovery, er du nødt til at skifte til en tv-pakke med faste tv-kanaler.
Et pakkeskifte fra en Mellempakke Bland Selv eller en Fuldpakke Bland Selv til enten en Mellempakke eller en Fuldpakke vil i den forbindelse blive foretaget uden beregning.
Et eventuelt senere skifte tilbage til en Bland Selv tv-pakke vil koste kr. 225,-, ligesom andre pakkeskift koster kr. 225,-. Et skift til ”Internet only” koster dog kr. 450,-
Denne konflikt som vi rammes af, udspilles mellem de to store parter YouSee og Discovery, og bestyrelsen søger i videst mulige omfang at lade vores medlemmer forblive så upåvirkede som muligt. Denne løsning påvirker især de som har ”Bland selv” – men vi finder, at denne løsning er den ”mindst dårlige” i den givne situation.
Det drejer sig om følgende tv-kanaler:
Kanal 5, Kanal 4, Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, 6´eren, Animal Planet, Canal 9, TLC, ID Discovery.