Søg
Close this search box.

DSA internet, fremtiden og fibernet.

I dagspressen kan man se, at en større operatør for tiden er i gang med at nedlægge fibernet i dele af Odense, og deres pressemateriale kopieres ukritisk af medierne.

For at fjerne al usikkerhed omkring hvordan man som medlem af vores forening kan forvente fremtiden på Internetsiden, kommer her lige et kort rids af hvordan vi gør i vores (=din) forening. Vi håber dette kan hjælpe dig med at træffe de rette valg for dig og din husstand.

 Opgaven: Foreningens opgave er at hjælpe dig og din økonomi med at sikre lave priser og god oplevet kvalitet. Det arbejder vi ufortrødent på.

 Målet: Foreningen har altid haft som mål at sikre medlemmerne billigst muligt internet. Det er blandt andet derfor, at vi ikke har forskellige hastigheder, du får altid det højeste vi kan levere.

 Metoden: Vi har det sidste års tid gravet mange kilometer fiber ned i foreningens område for at klargøre til højere hastigheder.

Resultatet: Vi forventer, at alle medlemmer med internet senest med udgangen af 2021 vil kunne opnå 1Gbit/s hastighed. Lige nu vil mange kunne måle hastigheder på op til 300 Mbit/s og inden udgangen af 2020 vil det være op til 500 Mbit/s. Hastigheden afhænger dog af dit modem, du skal have et af de nyere for at opnå de høje hastigheder. Her kan du se hvilken hastighed de forskellige modeller kan levere: https://dsa-net.dk/generel-info-modem/

Prisen: Måske et vigtig parameter for mange, og derfor kan du til stadighed sammenligne på hvor du kan få 1 Gbit/s for de 100 kr. pr. md. som det koster at have internet hvis du samtidig har en TV pakke gennem DSA. Vær meget varsom med at blive lokket af ’gratis’ tilbud, prøv altid et lave en 2-3 år samlet prisberegning. Ingen gør noget gratis. Vores forening har ikke en ejerkreds som forventer store udbytter, vi skal blot kunne løbe rundt i den daglige drift.

 Ulempen: I vores forening har vi et enkelt punkt vi adskiller os fra andre, og det er du selv skal købe dit modem som pt. koster 950 kr.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!