Medlemsundersøgelse

Medlemsundersøgelse.

Dyrup-Sanderum Antenneforening gennemfører i efteråret 2020 en medlemsundersøgelse, da vi er endt i en situation, hvor vi modtager TV-signaler fra to leverandører og der dermed ikke findes total frihed til at blande selv.

Vores ene leverandør, YouSee som tilbyder bland-selv, har ikke længere aftale med Discovery Networks, hvilket betyder at du som medlem ikke kan vælge kanaler fra Discovery Networks hvis du har en bland-selv pakke. Følgende kanaler er fra Discovery Networks: Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, ID, Animal Planet og TLC.

Derfor er det vigtigt, at du giver din mening til kende, så bestyrelsen kan få indikationer om hvilke kanaler man i foreningens medlemskreds foretrækker, og hvad det må koste. Ud fra dette sammensættes næste års kanaler og dermed pris.

Du vil i spørgeskemaet se en pris, men, afhængig af hvilken pakke vi ender med at placere kanalen i, kan prisen variere, derfor er den pris du ser, det tætteste vi kan komme, med den viden vi har lige nu.

Du skal være opmærksom på, at vi har indsat alle grundpakkens tyske, svenske, norske med flere med en pris på 1 kr. som ca. udgør Copydan-afgiften – og er der nul stemmer på nogle af disse, vil de udgå så vi undgår Copydan-afgiften.

Resultatet af meningstilkendegivelsen ligger til grund for bestyrelsens sammensætning af pakkerne – og prisen bliver fremlagt på generalforsamlingen i januar 2021.

Undersøgelsen forløber indtil 25.11.2020.

Vi forventer de fleste vil benytte sig af muligheden for at svare elektronisk, det gør det let at efterbehandle.

Har du problemer med det, kan du få hjælp til den elektroniske afstemning på kontoret alle hverdage frem til 25. november mellem Kl 14.00 og Kl 16.00. Husk at medbringe dine loginoplysninger.

Af hensyn til Corona-problematikken, bedes du bestille tid så vi kan hjælpe dig. Tidsbestilling sker via e-mail (dsa@dsa-net.dk) eller telefon 6611 0377