Søg
Close this search box.

1,2 Gbit: DSA leverer landets højeste internethastighed.

Landets hurtigste internetforbindelse på 1,2 Gbit leveres gennem Dyrup-Sanderum Antenneforenings kabler til under den halve pris sammenlignet med de store teleselskaber.   

Det er nok de færreste der ville tro, at antennestikket fortsat kan hamle op med bredbånd – og de store teleselskaber gør da også meget ud af at fortælle, hvor hurtige deres forbindelser er, men det rokker ikke ved at landets højeste internethastighed leveres af Dyrup-Sanderum Antenneforening. 

I Dyrup-Sanderum Antenneforening har vi insisteret på at klare os uden de store teleselskabers indblanding, og det er den direkte årsag til, at vi nu vinder stort på både hastighed og pris. Vi har valgt at bevare 100 % kontrol over eget net, og det er den primære årsag til at prisen har kunnet holdes så langt nede.

Mens rigtig mange antenneforeninger har valgt at give andre parter adgang til deres kabler, har vi i Dyrup-Sanderum Antenneforening valgt at holde fast og arbejde målrettet med at holde medlemmernes priser nede og forbindelsen i top. Det er dét arbejde, der nu bærer frugt. At vi ovenikøbet lykkes med at levere landets højeste internethastighed til private er bare en ekstra cadeau til foreningens arbejde.

Gbit ikke afgørende

De store teleselskaber forsøger gennem markedsføring at få danskerne til at tro, at Gbit er afgørende, selvom sandheden er, at de færreste reelt har brug for de meget høje hastigheder – og – at prisen er flere gange højere end det antenneforeningen kan tilbyde.

Nogle medlemmer overvejer måske at skifte, fordi de oplever langsom hastighed, men det er typisk, fordi modemmet ikke er placeret optimalt. Derfor bruger vi i Dyrup-Sanderum Antenneforening meget tid på at informere vores medlemmer om, hvordan modemmet placeres optimalt. På den måde overrasker vi altid positivt, og det er også det indtryk vi har efter en rundspørge blandt 1.000 af vores medlemmer, hvor flere end 80 % svarer at de er tilfredse eller meget tilfredse med kvaliteten af den internetforbindelse, vi leverer.

Første 1,2 Gbit-forbindelse i januar 

Det er ikke alle medlemmer, der kan opnå 1,2 Gbit-forbindelser til at begynde med med. I nogle områder er det nødvendigt først at udskifte gamle kabler i jorden. Opgraderingen er i fuld gang, og de første områder vil kunne opnå 1,2 Gbit-forbindelse i løbet af januar 2021. I løbet af 2021 vil flere områder løbende komme til, og inden udgangen af 2021 vil alle medlemmer have mulighed for at opnå den fulde hastighed.

Har du spørgsmål til, hvornår du kan forvente at dit område bliver opgraderet? Så ring til forretningsfører i Dyrup-Sanderum Antenneforening, Knud Hedelund på tlf. 6611 0377, eller skriv til dsa@dsa-net.dk.