Søg
Close this search box.

Ja tak til gratis fiberkabler uden tilkobling

Høj internethastighed er fremtiden. Det er der ikke nogen tvivl om – heller ikke hos Dyrup-Sanderum Antenneforening. Men der er ingen grund til at betale en flere gange højere pris for det samme produkt, så længe det er muligt at benytte antenneforeningernes tilbud. Til gengæld fraråder vi ikke vore medlemmer at få lagt et konkurrerende alternativ ind, så længe det er gratis.

Det kan måske virke overraskende at vi anbefaler vores medlemmer at sige ja tak til at få fiber lagt gratis ind, når de store teleselskabers løsning i princippet står i konkurrence til vores. Men kan man potentielt spare en udgift til senere gravning på egen grund, er det en besparelse der bestemt er værd at tage med. Der er jo ingen der siger at man skal ibrugtage fiberløsningen, så længe den er dyrere end antenneforeningens løsning. Vi anbefaler i alle tilfælde vores medlemmer at foretage en grundig økonomisk beregning på, hvad en fiberforbindelse koster på sigt sammenlignet med antenneforeningens eksisterende løsning.

Er du tvivl om, hvad du skal gøre? Så ring til forretningsfører i Dyrup-Sanderum Antenneforening, Knud Hedelund på tlf. 6611 0377, eller skriv til dsa@dsa-net.dk.