Søg
Close this search box.

Pas på når du graver.

Vi oplever desværre flere medlemmer, der kommer galt afsted og får beskadiget antenneforeningens kabler. Det sker typisk i forbindelse med almindeligt havearbejde, fjernelse af hæk, sætning af nyt plankeværk og lignende. Når et kabel beskadiges eller graves over, er der typisk flere på vejen der mister internetforbindelsen og TV-signalet.

Mange af os, er i dag meget afhængige af internetforbindelsen. Mange arbejder hjemmefra, streamer indhold til TV-skærmen via internetforbindelsen og flere har smarthomes hvor dørlås og tyverialarm får problemer når internetforbindelsen forsvinder.

Vi opfordrer derfor alle der har planer om gravearbejde, især i nærheden af matriklens skelgrænser, til at være opmærksomme på der ligger kabler i jorden.
Vi har samlet nogle oplysninger der kan være nyttige hvis du har planer om gravearbejde. De kan ses i dette link.