Søg
Close this search box.

DSA WIFI sætter turbo på dit trådløse netværk

Driller dit wifi?

Wifi er en kompliceret og avanceret teknologi, som i dag er allemandseje.
Du har sikkert oplevet, at dine enheder ikke kan koble sig på det trådløse netværk, eller i bedste fald går irriterende langsomt. Det virker måske i stuen, men så snart du går ud i køkkenet eller på 1. Sal, så kan du glemme alt om at streame din yndlingsserie.
Konsekvensen for mange er derfor, at iPad ‘en bliver i stuen hvor forbindelsen er god.

Det behøves ikke nødvendigvis at være sådan.

Løsningen kan være DSA Wifi access point
I gennem en længere periode, har DSA testet forskellige måder at forbedre den trådløse dækning i hjemmet. Vi kan nu tilbyde et WIFI ACCES POINT i meget høj kvalitet, og det betyder, at hele boligen kan få god wifi.

Med DSA Wifi kan du sikre, at du altid får det mest optimale wifi-signal og dermed den mest optimale udnyttelse af dit trådløse internet.

DSA Wifi består af et såkaldt ”Access Point” , som skal forbindes med et netkabel til dit modem. Enheden strømforsynes gennem netkablet. Enheden placeres så centralt som muligt, for bedste dækning.
Wifi er ikke ligeså stabilt som kablet netværk, og du kan derfor ikke være sikker på, at hastigheden på kablet netværk og wifi er den samme.Wifi sender ikke ud i en lige radius og forhindringer som vægge og etager, eller der kan være forstyrrelser fra andet elektronik, svækker netværkets rækkevidde.

DSA Wifi er klar til brug når du henter det. Vi har klaret indstillingerne på forhånd, og du tilgår dit trådløse net som du plejer.

DSA Wifi kan fjernsupporteres af teknisk support, og kan også konfigureres direkte via Mit DSA

Hvad er prisen og hvordan køber man den?

Du kan købe DSA wifi for Kr 1.000,- inklusiv moms. (netkabel købes separat).
Alternativt kan DSA wifi lejes for kr. 35,- pr. måned pr. stk.

Du er ligeledes velkommen til at låne et acces point i første omgang, for at prøve det i din bolig.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

Se datablad på DSA WIFI access point