Søg
Close this search box.

Tilkøb af enkeltkanaler

  • Hvis du har Grundpakken og f.eks gerne vil se TV 2 Sport, så kan du tilkøbe denne kanal som a la carte kanal.
  • Det er også muligt at tilkøbe andre kanaler. Der er ikke begrænsninger på dette, du kan lægge de kanaler til din pakke, som du ønsker. Det er dog ikke muligt at tilkøbe YouSee’s egen Xee kanal eller Discovery kanaler som a la carte
  • De kanaler som du tilkøber, kan du også se på din mobil, tablet eller pc.
  • Hvis du ønsker at tilkøbe en eller flere kanaler kræves et såkaldt CA modul (indstikskort) og et programkort til dit primære TV. Ønsker du at se de tilkøbte kanaler på husstandes øvrige TV apparater kræves der et CA modul og et programkort til hvert enkelt TV.
  • Alternativt kan de tilkøbte kanaler (sammen med de øvrige kanaler i din TV-pakke) modtages på mobil, tablet eller PC og streames til TV´et ved hjælp af en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed som er tilsluttet TV´et. Hvis du ikke allerede har en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed kan du købe en af disse hos en radio-TV forhandler.

Ønsker du at tilkøbe en- eller flere kanaler?

  1. Bestil et CA-modul og programkort hos YouSee på 7070 4040 eller besøg evt. YouSee butikken i Rosengaardcenteret. Her kan du tillige bestille den eller de enkeltkanaler du ønsker. Ønsker du at se dine tilkøbte kanaler på flere TV-apparater, skal du købe et CA-modul og et programkort til hvert af de øvrige apparater. Alternativt kan alle TV-kanalerne streames til TV`et via Chromecast eller en Apple TV.