TV

 • Hvordan indstiller jeg mit TV

  Du kan læse vores korte guide her eller læse YouSee’s uddybende guide.

 • Hvordan kan jeg se TV fra min mobil, tablet eller PC?

  Du tilmelde dig muligheden her – bemærk dog, at at du bliver opkrævet ekstra for at få lov til at se TV 2. Du kan benytte denne web-TV adgang overalt i Danmark. For at kunne benytte web-TV skal du have forbindelse til internettet på din mobil, tablet eller PC.

  Se mere her

  Hvis du har en TV mellempakke med faste kanaler eller en TV fuldpakke med fastekanaler har du yderligere en mulighed. Du kan downloade en app: PlayMaker. og logge dig på DSA´s selvbetjening på: mit.dsa-net.dk og oprette adgang til webTV under punktet: Mit webTV

 • Flimmer på skærmen

  Du kan læse mere om, hvordan du undgår flimmer på skærmen her.

   

 • Kan jeg få TV 2 Play igennem DSA

  DSA´s medlemstilbud på TV 2 Play gælder kun de medlemmer, der har enten en TV-mellempakke med faste kanaler eller en TV-fuldpakke med faste kanaler.

  Dette betyder ligeledes, at hvis du har en af ovennævnte TV-pakker og TV 2 Play, og du skifter til en TV-grundpakke eller en “Bland Selv” TV-pakke eller du opsiger dit TV, kan du ikke længere have TV 2 Play igennem DSA.

 • Jeg er glad for min grundpakke, men ønsker at kunne se andre kanaler - behøver jeg købe en stor pakke?

  Uanset hvilken pakke du har – så kan du nu tilkøbe præcis den kanal du ønsker ekstra, eller du kan købe flere hvis du vil, blandt de godt 100 kanaler vi har adgang til.
  Du kan tilkøbe en kanal helt ned til en måned ad gangen, og du kan selvfølgelig tilkøbe flere end én.

  For at kunne benytte denne funktion kræves et CA-modul og et programkort til dit tv.

  Læs mere her

 • Jeg er ikke tilfreds med min pakke og vil gerne bytte kanaler ud med andre - kan jeg det?

  Hvis du skifter til en bland-selv TV pakke kan du udskifte til kanaler eller streamingtjenester du ønsker. Det betyder, at du kan udskifte nogle, eller samtlige, af de kanaler, som ligger i Mellem- eller Fuldpakken, med hvilken som helst af de godt 100 kanaler, som vi har adgang til, eller blande med kanaler og streamingtjenester. Du kan på denne måde fx gøre din Mellempakke til en fuld sportspakke hvis du vil. Du kan endda frit skifte kanaler hver måned, hvis du ønsker.

  For at kunne benytte denne funktion kræves et CA-modul og et programkort til dit tv.

  Læs mere her

 • Hvornår skal jeg bruge et CA-modul og programkort?

  Hvis du ønsker at benytte bland-selv mulighederne, eller hvis du ønsker at tilkøbe enkeltkanaler, skal du anskaffe et CA-modul og et programkort.

  Hvis du vælger en Bland Selv mellempakke, en Bland Selv fuldpakke eller ønsker at tilkøbe enkeltkanaler, kræves et såkaldt CA modul (indstikskort) og et programkort til dit primære TV.
  Alle grundpakkens kanaler kan ses på alle husstandes TV apparater med digitaltuner uden brug af CA modul og programkort.
  Ønsker du at se nogle af bland-selv kanalerne på husstandes øvrige TV apparater, kræves der et CA modul og et programkort til hvert enkelt TV.

  Alternativt kan Bland Selv kanalerne (sammen med de øvrige kanaler i din TV-pakke) modtages på mobil, tablet eller PC og streames til TV´et ved hjælp af en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed som er tilsluttet TV´et.

  Hvis du ikke allerede har en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed kan du købe en af disse hos en radio-TV forhandler.

 • Jeg har grundpakken, men kan ikke se TV2 Charlie.

  TV 2 Charlie er desværre flyttet til mellempakken. Du kan tilkøbe TV 2 Charlie som enkeltkanal.

  Det er ligeledes muligt at bestille mellempakken og få glæde af dens mange muligheder.

 • Hvad er streaming?

  Streaming betyder egentlig bare, at du ser fx en film, en serie eller et TV-program på enten din mobiltelefon, din tablet eller din computer.

  Det er nemt og hurtigt at komme i gang. Streaming kræver kun 3 ting:

  Adgang til streaming-tjenester.

  TV, tablet, pc eller mobil til at se streaming på.

  Forbindelse til internettet.

  Se mere her.