Søg
Close this search box.

TV

 • Forstyrrelser eller manglende signal på Tv-kanaler

  Gennem sommeren 2022 er der blevet sat flere nye 5G sendere i drift til mobilnettet i vores område.

  Vi kan konstatere, at 5G signalerne er meget kraftige og kan give forstyrrelser på Tv-kanalerne.
  I visse tilfælde kan forstyrrelserne være så kraftige, at en eller flere Tv-kanaler ikke kan ses og fjernsynet siger der ikke er noget signal.

  Det er derfor vigtigt, at samtlige antennekabler, antennestik, eventuelle fordelere og eventuelle forstærkere er af god kvalitet og har god afskærmning.
  Er der bare ét sted i husets antenneinstallation som ikke er tilstrækkelig afskærmet, kan 5G signalerne trænge ind der og videre ud i resten af installationen.

  Det kan være rigtigt svært selv at finde ud af, hvor der evt. mangler afskærmning i ens antenneinstallation.
  Hvis der er antennestik med plastikhætter et sted i installationen, vil 5G signalerne let kunne trænge i stikket og give forstyrrelser.
  Erfaring viser, at det ikke er nok at vikle sølvpapir omkring stikket for at afskærme bedre.
  Antennestik, kabler, eventuelle fordelere og eventuelle forstærkere skal alle være godt afskærmede for at undgå forstyrrelser.

  Oplever du forstyrrelser på en eller flere kanaler i Tv pakken, kan du uden beregning få en tekniker ud og kontrollere signalet hvor det kommer ind i huset.
  Hvis signalet er i orden der, ligger fejlen i husets antenneinstallation.
  Teknikeren kan give et overslag på, hvad det vil koste at udbedre fejl i husets antenneinstallation så alle Tv-kanaler kan ses uden forstyrrelser.

   

 • Hvordan indstiller jeg mit TV

  Du kan læse vores korte guide her eller læse YouSee's uddybende guide.

 • Hvordan kan jeg se TV fra min mobil, tablet eller PC?

  Du tilmelde dig muligheden her – bemærk dog, at at du bliver opkrævet ekstra for at få lov til at se TV 2. Du kan benytte denne web-TV adgang overalt i Danmark. For at kunne benytte web-TV skal du have forbindelse til internettet på din mobil, tablet eller PC.

  Se mere her

  Hvis du har en TV mellempakke med faste kanaler eller en TV fuldpakke med fastekanaler har du yderligere en mulighed.
  Du kan downloade app'en: PlayMaker og logge dig på DSA´s selvbetjening på: mit.dsa-net.dk og oprette adgang til webTV under punktet: Mit webTV

 • Flimmer på skærmen
  Du kan læse mere om, hvordan du undgår flimmer på skærmen her.  
 • Kan jeg få TV 2 Play igennem DSA

  DSA´s medlemstilbud på TV 2 Play gælder kun de medlemmer, der har enten en TV-mellempakke med faste kanaler eller en TV-fuldpakke med faste kanaler.

  Dette betyder ligeledes, at hvis du har en af ovennævnte TV-pakker og TV 2 Play, og du skifter til en TV-grundpakke eller en "Bland Selv" TV-pakke eller du opsiger dit TV, kan du ikke længere have TV 2 Play igennem DSA.

 • Jeg er glad for min grundpakke, men ønsker at kunne se andre kanaler - behøver jeg købe en stor pakke?

  Uanset hvilken pakke du har – så kan du nu tilkøbe præcis den kanal du ønsker ekstra, eller du kan købe flere hvis du vil, blandt de godt 100 kanaler vi har adgang til.
  Du kan tilkøbe en kanal helt ned til en måned ad gangen, og du kan selvfølgelig tilkøbe flere end én.

  For at kunne benytte denne funktion kræves et CA-modul og et programkort til dit tv.

  Læs mere her

 • Jeg er ikke tilfreds med min pakke og vil gerne bytte kanaler ud med andre - kan jeg det?

  Hvis du skifter til en bland-selv TV pakke kan du udskifte til kanaler eller streamingtjenester du ønsker. Det betyder, at du kan udskifte nogle, eller samtlige, af de kanaler, som ligger i Mellem- eller Fuldpakken, med hvilken som helst af de godt 100 kanaler, som vi har adgang til, eller blande med kanaler og streamingtjenester. 
  Du kan på denne måde fx gøre din Mellempakke til en fuld sportspakke hvis du vil. Du kan endda frit skifte kanaler hver måned, hvis du ønsker.

  For at kunne benytte denne funktion kræves et CA-modul og et programkort til dit tv.

  Læs mere her

 • Hvornår skal jeg bruge et CA-modul og programkort?

  Hvis du ønsker at benytte bland-selv mulighederne, eller hvis du ønsker at tilkøbe enkeltkanaler, skal du anskaffe et CA-modul og et programkort.

  Hvis du vælger en bland selv med 10 point incl. grundpakken, en band selv 26 point incl. grundpakken eller ønsker at tilkøbe enkeltkanaler, kræves et såkaldt CA modul (indstikskort) og et programkort til dit primære TV.
  Alle grundpakkens kanaler kan ses på alle husstandes TV apparater med digitaltuner uden brug af CA modul og programkort.
  Ønsker du at se nogle af bland-selv kanalerne på husstandes øvrige TV apparater, kræves der et CA modul og et programkort til hvert enkelt TV.

  Alternativt kan bland selv kanalerne (sammen med de øvrige kanaler i din TV-pakke) modtages på mobil, tablet eller PC og streames til TV´et ved hjælp af en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed som er tilsluttet TV´et.

  Hvis du ikke allerede har en Chromecast enhed eller en Apple TV enhed kan du købe en af disse hos en radio-TV forhandler.

 • Hvad er streaming?

  Streaming betyder egentlig bare, at du ser fx en film, en serie eller et TV-program på enten din mobiltelefon, din tablet eller din computer.

  Det er nemt og hurtigt at komme i gang. Streaming kræver kun 3 ting:

  Adgang til streaming-tjenester.

  TV, tablet, pc eller mobil til at se streaming på.

  Forbindelse til internettet.

  Se mere her.

 • Hvilke TV-kanaler og streamingtjenester kan jeg vælge i min "Bland Selv" TV-Pakke?

  Med en "Bland Selv" TV-pakke får du adgang til alle kanalerne i TV-Grundpakken. Du får ligeledes mulighed for at tilvælge TV-kanaler og streamingtjenester, som Yousee udbyder.

  Du kan vælge blandt disse

  Vær opmærksom på, at der findes TV-kanaler i vores TV-Mellempakke med faste kanaler og i vores TV-Fuldpakke med faste kanaler, som ikke kan tilvælges som "Bland Selv"

  (Kanal 5, Kanal 4, 6´eren, Discovery, Animal Planet, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2 og Xee)